Ana Sayfa » , » Formula 1 (F1) Racing Championship full indir

Formula 1 (F1) Racing Championship full indir

Yazar Sivaslı on 28 Ekim 2012 Pazar | 04:45






Formula 1 (F1) Racing Championship

Formula 1 (f1) Racing Championship oyunu güzel bir Formula 1 oyunu Formula 1 oyunlarının son serisi olan f1 racing championship yarış tutkunlarının tam istediği bir oyun. 1990 larda başlayan Formula 1 efsanesi sonradan bir tutku haline geldi. Dünyanın tüm markalarının katıldığı İstanbul dada pistleri kurulan F1 yarışı tüm ülkelerin tutkusu oldu. Oyuna gelince oyun çok güzel bir oyun pistler arabalar çok gerçekçi oyunda bir çok marka var Renault , Ferrari , Mercedes Mclaren ve daha bir çok marka bulunmakta markalarda arabaları seçip yarışlara katılıyoruz yarışlarda hızlı ve dikkatli olmamız lazım yarışları birincilikle tamamlamamız lazım. Formula 1 yarışlarını sevenler çok beğeneceksiniz.

Formula 1 (F1) Racıng champıonshıp oyunu gerçekten ustalıkla yapılmış ustalık eseri oyunda yapay zeka çok gelişmiş rakipleriniz sizin hata yapmanızı pistten çıkmanızı bekleyecekler çıktığınız an sizi geçecekler olacaktır. Çok güçlü rakiplerle yarışacaksınız yarışlardan hedefimiz en kısa sürede birinci olmak. Oyun da pistler arabalar giriş, çıkış sahneleri çok gerçekçi . Eski oyunlara kıyasen çok daha kaliteli bir oyun oyunu herkes oynayabilir yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Oyunda hız, sabır ve hırs gerekli yollar hataları affetmiyor direk bariyerlere çarpıyorsunuz direksiyonu kırmazsanız tüm dünyada efsaneleşen oyun artık monitörlerinizde oyun çok güzel serinin son oyunlarında tam bir Formula bir oyunu çok zevk alacaksınız grafik ve tasarımı harika sahneleri de güzel oyun sesleri zaten çok iyi oyun kalitesini çok beğendim kaliteli bir oyun hemen indirip oynamanızı tavsiye ederim oyunu anlatmak ayrı bizzat oyunu oynamak ayrı. İYİ EĞLENCELER

Oyunu İndirmek İçin Tıklayın



0 yorum:

Yorum Gönder

E posta Aboneligi


Oyunindir58 yayınlanacak yeni yazılar e-mail adresinize gelsin.
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Oyun indir bedava oyun indir, - PC Oyunları download - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..