Ana Sayfa » » Yandex Browser indir

Yandex Browser indir

Yazar Sivaslı on 5 Aralık 2012 Çarşamba | 00:31




Evet  yanlış duymadınız yandex browser . Google rakip olarak kurulan yandex arama motoru birde kendine özgü yandex browser i  cıkarttı. Suan Chrome kadar olmazada internette gezinmen için güzel bir program Alttaki linkten sizde indirim kurabilirsiniz.

Windows için 1.1 sürümü


Sade ve hızlı

Yandex.Browser - İnternet kullanmayı yepyeni bir deneyime dönüştüren tarayıcı. Hızlı sayfa yükleme, sık kullanılan siteler ve sayfa görüntülemek için bolca alan. Turbo modu sayesinde sayfaları daha hızlı yükler.

Görsel Favoriler

Tüm sevdiğiniz siteler elinizin altında, onlara tek tıkla ulaşabilirsiniz. Görsel widgetler en güncel bilgileri gösterir: Hava durumu, trafik, sosyal paylaşım sitelerinden bildirimler.

Akıllı satır

Sitelerin adreslerini ve sorgularınızı doğrudan Akıllı adres satırına girin. İpuçlarının yardımıyla daha doğru ve hızlı sorgu yapabileceksiniz.

Virüslere karşı koruma

Yandex'in güvenlik sistemi web sitelerini denetler, ayrıca indirilen dosyalar, Kaspersky antivirüs kontrolünden geçer.

Web sitesi çevirisi

Yandex.Browser web sitelerinin çevirisini kolayca yapar. Aralarında İngilizce ve Almanca'nın da bulunduğu çeşitli dillerden çeviri yapılabilmektedir.

Ayarların kolayca taşınması

Yandex.Browser, favorilerinizi, görüntülenen sayfaların geçmişini ve diğer ayarlarınızı eski tarayıcınızdan aktarır.

0 yorum:

Yorum Gönder

E posta Aboneligi


Oyunindir58 yayınlanacak yeni yazılar e-mail adresinize gelsin.
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Oyun indir bedava oyun indir, - PC Oyunları download - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..