Ana Sayfa » » GTA 5 Ne Zaman Çıkacak

GTA 5 Ne Zaman Çıkacak

Yazar Sivaslı on 7 Aralık 2012 Cuma | 13:27



Muhteşem oyun serisi GTA'nın yeni versiyonu GTA 5'in çıkacak olacağı tüm oyun severler tarafından heyecanla karşılandı. Tabi şimdi en çok merak edilen soru ise GTA 5 çıkış tarihi oldu.

Ünlü oyun yapımcısı Rockstar Games tarafından tasarlanan ve dünyada çok hızlı bir şekilde yayılma gösteren nadide oyunlardan biri olarak hafızalara kazınan Grand Theft Auto yani GTA oyunu hemen hemen her ülkede satış rekorları kıran oyunlar arasında yerini almayı başarabilmiştir. Belirli periyotlarla yeni bir sürümünü oyun severlere sunan GTA yapımcılarının çıkarmış oldukları bu mükemmel oyun insanların günlük hayatını konu almakta ve böylelikle kendine milyarlarca oyuncu kitlesi oluşturmaktadır. Grand Theft Auto serisinin en son oyunu olan şüphesiz en eğlenceli oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan GTA 5 son teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş efektleri ve figürleriyle oyun listelerinin en başlarında olabilmeyi başarmış ve bu haklı başarısını tüm dünyadaki ciddi satış rekorlarıyla kanıtlamıştır.

GTA 5 oyununda kendimizi hayatın içinde gibi hissedebileceğimiz özel grafik efektleri ve günlük hayatta karşılaştığımız araçlar ile seyahat edebiliyor olmamız bu oyunu özel kılan sebepler arasında yer almaktadır. GTA 5 oyunu özel kılan sebepler arasında ilki sırayı kapan en büyük gelişme oyun içerisinde kontrol ettiğimiz adamın görsel özellikleri ve hareket kabiliyetlerinin yanı sıra normal insan davranışlarını sergilemesidir. Bu üstün özellikler sayesinde kullanıcıların büyük ilgisini çekmeyi başaran GTA 5 yenilenen araba modelleriyle de araba severlerin gözde oyunlarından biri olmayı başarabilmiştir. Özellikle giriş menüleri ve menüler arası geçişlerin daha rahat yapılabildiği bu oyun dünyanın en çok satan oyunları arasında yerini almaktadır.

5 Kasım tarihi itibariyle oyunu her yerden ön-sipariş etme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca kasım ayında oyunla ilgili yeni detayları duymaya hazır olun.

0 yorum:

Yorum Gönder

E posta Aboneligi


Oyunindir58 yayınlanacak yeni yazılar e-mail adresinize gelsin.
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Oyun indir bedava oyun indir, - PC Oyunları download - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..